ArbetstitelGrundbok i pralintillverkning
Standardpris399.00
Illustrerad
 Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
 IsContractProduct
 Inlaga
Sidor80
Publiceringsdatum2024-01-31 00:00:00
FörfattareIngela Svedbro
Kort BeskrivningÅrets Svenska Måltidslitteratur 2021 i kategorin choklad. Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, chokladkakor och doppningsteknik. Den tredje utgåvan har vi kompletterat med hållbarhetsberäknade, växtbaserade ganacher. Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
 SeriesTitle
erpOwnsPrice
 BokinfoStatusCode21